Suzukihelg i Trollhättan 6-7 april 2024 INSTÄLLD

SUZIKIHELGEN 2024 ÄR TYVÄRR INSTÄLLD
Det är mycket som händer denna våren. Vi vill lägga allt fokus på Suzukigalan som anordnas av Göteborgs Suzukiförening på konserthuset i maj. Vi tror och hoppas på att både många från vår egen förening och även långväga gäster från andra föreningar väljer att åka på den i första hand. Vi ses ett annat år!

Trollhättans Suzukiförening bjuder åter igen in till en mysig spelhelg för barn och ungdomar som spelar fiol enligt Suzukimetoden. Vi håller till på vårt fina kulturhus N3 som har mycket bra lokaler för att det ska bli en lyckad helg. Vi välkomnar elever som spelar på alla nivåer inom Suzukimetodiken.

Läs mer här >

Välkommen på Inspirationsdag för Suzukiföräldrar med Sven Sjögren

Den här dagen lämnar vi snällt barnen hemma. Vi träffas på N3 kl 9.30 för att börja med lite kaffe och mingel. Under spelpasset kommer alla föräldrar att vara med och lyssna eller spela om man så vill. Nivån kommer att vara från lösa strängar till mer avancerad. Noter lämnas ut i samband med anmälan. De som har egen fiol tar med, det går också bra att spela på sitt barns fiol.

Inspirationsdagen arrangeras av Trollhättans Suzukiförening i samarbete med Trollhättans Stad. Kurskostnad: 100kr. Kurs inkl lunch och fika: 200kr. Endast fika: 30kr. Det går även bra att ta med egen lunch och fika. Micro finns. Anmälan till Gabriella senast söndag den 30 oktober: gabriella.blomstervall-lido@trollhattan.se
Ange: För och efternamn samt om du önskar mat och fika.

Det är frivilligt att vara med och spela! Alla nivåer är välkomna!

Betalning sker i samband med anmälan till bankgironummer 5590-5541. Märk med ditt för och efternamn. Ange i din anmälan vad du önskar beställa.

Varma rätter
– Pestopasta med kyckling (nötfri pesto)
– Potatisgratäng med kycklingfilé och bearnaise (LF, GF)

Kalla rätter
-Potatissallad, kyckling, grönsaker (GF, LF)
-Nudelsallad (Veg)Wraps
– Kyckling sweetchili (LF)
– Grekisk feta (Veg)

Förkortningar:
LF – Fritt från laktos
GF – Fritt från gluten (Gluten hanteras i lokalen)
Veg – Vegetarisk

Schema för dagen
9.30 Kaffe och mingel
10.00 A Suzuki Reminder – Föreläsning med Sven Sjögren
12.00 Lunch
13.00 ALLA KAN! – Gruppspel för alla föräldrar
oavsett nivå. Ta med fiol.
15.00 Fika
15.30 Pepp och Prepp
17.00 Slut för dagen
18.00 Ut och äta för de som vill

Månadens repetitionstips

Att repetera det vi lärt oss är väldigt viktigt och utgör grunden för att kunna spela vackert och bygga ny teknik. För många är det just repetitionen som är svårast att hålla igång. Genom att dela månadens repetitionstips hoppasvi kunna både ta del av varandras idéer och inspirera andra elever i vår förening såväl som i andra föreningar. Målet är att repetera alla stycken vi fått märke på varje vecka så att de alltid är aktuella.

Läs tipset här.

Suzukihelgen skjuts fram till 2021

Vi har under rådande omständigheter beslutat att skjuta fram vår Suzukihelg till 2021. Nytt datum för Suzukihelgen är den 27-28 mars 2021.

Vi kommer att avboka alla deltagare, samt betala tillbaka hela kursavgiften och eventuell kostnad för mat och fika.

För återbetalning, skicka ett mail till vår kassör jeanette.temmes@gmail.com med följande information:
Elevens namn:
Bank:
Clearingnummer:
Kontonummer:

Ny anmälan görs i början av nästa år. Håll utkik här på vår webbsida eller på vår facebooksida för mer information om när anmälan öppnar.

För frågor, kontakta gabriella.blomstervall-lido@trollhattan.se

Hoppas vi ses i mars nästa år!

Suzukihelgen flyttas till 5-6 september

UPPDATERING: Suzukihelgen skjuts fram till 2021.

Vi har under rådande omständigheter beslutat att skjuta fram vår Suzukihelg till den 5-6 september i år. Alla anmälda behåller sin plats vid detta nya datum utan reservation. Om ni däremot inte kan eller önskar avvakta med anmälan, hör av er till gabriella.blomstervall-lido@trollhattan.se så betalar vi tillbaka hela kursavgiften och eventuell kostnad för mat och fika.

Hoppas vi ses i september!
Med vänlig hälsning
Gabriella Blomstervall Lidö
Kursansvarig