Suzukihelg i Trollhättan 6-7 april 2024 INSTÄLLD

SUZIKIHELGEN 2024 ÄR TYVÄRR INSTÄLLD
Det är mycket som händer denna våren. Vi vill lägga allt fokus på Suzukigalan som anordnas av Göteborgs Suzukiförening på konserthuset i maj. Vi tror och hoppas på att både många från vår egen förening och även långväga gäster från andra föreningar väljer att åka på den i första hand. Vi ses ett annat år!

Trollhättans Suzukiförening bjuder åter igen in till en mysig spelhelg för barn och ungdomar som spelar fiol enligt Suzukimetoden. Vi håller till på vårt fina kulturhus N3 som har mycket bra lokaler för att det ska bli en lyckad helg. Vi välkomnar elever som spelar på alla nivåer inom Suzukimetodiken.

Läs mer här >

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *